Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Numit în august 2017 în funcţia de selecţioner al Turciei, „Il Luce“ a ratat Mondialul din 2018, iar apoi a retrogradat Turcia din „B“ în „C“ în Liga Naţiunilor.

Mircea Lucescu (73 de ani) e liber de contract, după ce federaţia turcă a confirmat că echipa naţională va fi condus de alt selecţioner în preliminariile pentru Euro 2020. Cel mai probabil, acesta va fi Senol Gunes, actualmente la Beşiktaş. „Comitetul executiv al Federaţiei Turce de fotbal a ajuns la un acord cu selecţionerul Mircea Lucescu pentru a încheia contractul, în urma întrevederii ce a avut loc, astăzi, cu antrenorul român. Federaţia îi e etern recunoscătoare lui Mircea Lucescu pentru contribuţia adusă fotbalului turc şi interesul său pentru jucătorii tineri, care reprezintă viitorul naţionalei. Îi dorim toate cele bune în carieră“, se arată în comunicatul federaţiei, potrivit Telekom Sport. Ce a spus Mircea Lucescu? *Cred că ne-am îndeplinit misiunea de a reînnoi şi întineri naţionala Turciei. În situaţia actuală şi în vederea campaniei de calificare la Euro 2020, am căzut de acord să ne despărţim, pentru un viitor mai lin atât pentru federaţie, cât şi pentru noul antrenor.

Integral pe AdevărulComentarii

Pai cum ? Si nu se bucura nici un romanas ( conform traditiei autohtone) de aceasta demitere ? Mare mirare !

12 februarie 2019 13:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.