Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Serviciul de presă al Preşedinţiei a negat informaţia apărută pe unele portaluri de ştiri, precum că un grup de militari şi veterani moldoveni sunt gata să preia puterea cu forţa, dacă alegerile din 24 februarie vor fi fraudate şi Socialiştii nu vor ajunge la guvernare.

„Bineînţeles, este vorba despre un fake-news – informaţie falsă. Din acest considerent Preşedintele va pregăti şi propune o iniţiativă legislativă cu privire la pedepsirea celor care distribuie ştiri false. Noi avem dreptul la libera exprimare, însă pentru neadevăruri, trebuie de pedepsit în strictă conformitate cu legea”, se arată într-un comentariu al Preşedinţiei.

Integral pe AdevărulComentarii

Deja vu Parca si la noi se incearca pedepsirea celor care "cracnesc" (inclusiv pe facebook sau pe la Bruxelles contra regimului. Sufla asa un vant de dictatura prin toata Europa de Est (Turcia, Ungaria, Polonia, Romania, mai nou Moldova)

12 februarie 2019 11:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.