Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul britanic Theresa May intenționează să demisioneze în această vară, la scurt timp după Brexit, vrând să influențeze procesul de alegere a persoanei care o va succeda la șefia Guvernului de la Londra, potrivit unor surse guvernamentale, citate de cotidianul The Sun.
Potrivit surselor menționate mai sus, planul Theresei May ar avea drept scop să preîntâmpine preluarea șefei Guvernului de la Londra de către principalul ei rival, Boris Johnson.

Potrivit unei surse guvernamentale de rang înalt, Liam Fox, ministrul Comerțului și un apropiat al Theresi May "este convins că ea va renunța în această vară. Afirmă că tot ce i-a spus prim-ministrul sugerează asta".

"Este hotărâtă să se asigure că persoana potrivită o va succeda, dar nu va avea nici un cuvânt de spus dacă se ajunge faza forțării să demisioneze", a completat sursa citată.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.