Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruţa Kovesi este pe primul loc în selecţia pentru postul de procuror-şef la Parchetul european. Cioloș și USR își transmit susținerea fără limită pentru fosta șefă DNA.

Fostul premier Dacian Cioloş anunţă că îşi asumă fără niciun fel de rezerve susţinerea totală a Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European şi va face tot ce îi stă în putere pentru a ajuta această candidatură.

„Îmi asum fără niciun fel de rezerve susţinerea totală a Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European. Voi face tot ce stă în puterea mea pentru a ajuta şi a susţine această candidatură. În ultimii 30 de ani, actuala clasă politică a alungat românii care au dorit să facă ceva pentru România. I-a împiedicat pe cei care au vrut să se implice şi a construit o elită politică formată din infractori şi din oameni lipsiţi de onestitate. Ajunge! A venit vremea să refuzăm lungul şir de umilinţe şi să facem ceva concret pentru viitorul ţării noastre”, a scris Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Integral pe CapitalComentarii

Kuminecăturile Gemene Să nu confundăm gura cu arianusul totuși. Tehnocrăcănatul mioritic a făcut senzaționala beșină cu stropi în izmene ca un căcănar normal în timp ce ședea la calculator pe fesebuci.

12 februarie 2019 2:33

Ecce Kurrupt Victorie pentru procurista noastră. I-a intrat Maestrului Justiției coșmarul în kur... sau oare kuristul tehnocrăcănat doar a tras un pârț umed pe gaura din față...

11 februarie 2019 21:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.