Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, alături de premierul Viorica Dăncilă, dar și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, s-ar afla printre persoanele vehiculate în PSD pentru funcția de comisar european.

Potrivit unor surse politice citate de stiripesurse.ro, liderul PSD Liviu Dragnea le-ar fi spus colegilor că are în vedere „3-4 nume” care ar putea să fie susținute în viitoarea echipă a comisarilor europeni.

„Și Rovana își dorește foarte mult dar și lui Dăncilă i s-a promis susținere. Eugen Teodorovici vrea și el. Momentan cursa este între ei trei”, spun sursele din PSD.

Informația a fost comentată, luni, la "Punctul de întâlnire", de Radu Tudor și invitații săi:

"În urma acestei știri am verificat personal în legătură cu posibilitatea politică pentru fiecare dintre cele trei variante și am aflat că Viorica Dăncilă nu își dorește postura de comisar european și ar dori să continue, dacă se poate, la Palatul Victoria", a anunțat Radu Tudor.


Comentarii

Stirea asta-i din ciclul "Cu prostia PZD-ista la export".

11 februarie 2019 22:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.