Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UDMR va decide cum va vota în cazul bugetului propus de PSD-ALDE pentru 2019 abia după finalizarea dezbaterilor în comisiile de buget-finanțe și prezentarea raportului, a declarat, pentru HotNews, liderul deputaților UDMR, Korodi Attila.

„​Față de cum a arătat în prima variantă pusă de Guvern pe site-ul Ministerului Finanțelor, varianta actuală cu sistemul de finanțare a administrației publice locale, cu alte elemente pe infrastructurăde bază sau în sănătate este mult mai bună. Dar nu putem spune acum că vom vota, pentru că e prea devreme și avem amendamente depuse în Parlament în această fază a dezbaterilor. Putem să constatăm că, față de varianta inițială, este mai bine. Este important pentru că noi suntem foarte legați de autoritățile locale și dacă le lași în aer, lași în aer și comunitatea noastră”, a spus Korodi.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.