Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat luni, în comisiile juridice ale Parlamentului, că suma din proiectul de buget nu acoperă cheltuielile instituției cu personalul, scrie Mediafax. El a afirmat că instituția mai are nevoie, pentru posturile care urmează să fie scoase la concurs, de 1,7 milioane lei.

„Proiectul de buget, la capitolul privitor la cheltuieli de personal, acoperă cheltuielile de personal pentru posturile ocupate sau pentru care sunt în curs de desfășurare concursuri. Precizez că încă mai avem 19 posturi vacante și, în plus, în legea de modificare sunt prevăzute alte 15, dar mă limitez la cele 19, care ar presupune un efort financiar de 1700 de mii lei, astfel încât să putem ocupa și cele 5 posturi pentru Avocatul Copilului, care încă nu au făcut obiectul concursurilor, alte 5 pentru mecanismul de prevenire a torturii și alte domenii. Rugămintea este, dacă se poate, o suplimentare pentru a putea scoate la concurs și aceste posturi”, a afirmat Victor Ciorbea în comisiile juridice ale Parlamentului, la dezbaterea bugetului de stat pentru anul 2019.

El a declarat că mai are nevoie de 1,7 milioane de lei pentru a acoperi cheltuielile pentru posturile care urmează să fie scoase la concurs

Integral pe HotnewsComentarii

Vali Ce rahat de institutie mai e si asta ....ce fapte de avocatura a facut acesta poporului..? Acum aud alte traznai...Avocatul copilului ...? Avocatul vecinului ...? Avocatul catelului si al pisicii..??Avocat pentru prevenirea torturii...??? ba ati inebunit de tot..? Va luat naiba mintile de tot...?In ce sa implicat acest avocat -in afara de a cere niste sume exorbitante pentru el ca bonusuri si pensie speciala...??? In ce ...???

12 februarie 2019 11:51

La ce salarii aveti acolo, nu-i de mirare Aduceti salariile la normal!

11 februarie 2019 20:13

Oltean ca sa faca un mare NIMIC, este mult prea indestulator.

11 februarie 2019 19:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.