Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătății susține că se bucură de majorarea bugetului Ministerului Sanatatii, fiind multumit inclusiv de depunerea amendamentelor prin care Liviu Dragnea cere diminuarea bugetelor serviciilor de informatii si transferul banilor pentru programe de sanatate.

"Nu pot decât să mă bucur că există amendamente pentru sănătate. Vitamina D nu e o invenție a domnului Dragnea. E o propunere a Comisie de endocrinologie. Cred că trebuie să ne bucurăm. Bugetul Ministerului Sănătății are parte de o creștere istorică", a declarat Sorina Pintea.


Comentarii

O picătură dintr-un ocean. Dacă s-ar trece de la 500 de milioane de euro, cât are NUMAI SRI-ul, la 80 de milioane cât primesc anual TOATE serviciile secrete franceze, am putea avea un sac de vitamina D pentru fiecare român și ar rămâne suficientă și pentru a crește struți, nu găini. Dar asta e soarta României, să hrănească securei și neamurile lor câtă frunză și câtă iarbă!

11 februarie 2019 17:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.