Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cursul valutar ar putea lua foc. Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a explicat, astăzi, ce se va întâmpla dacă cea mai recentă propunere venită din zona conducerii politice a țării s-ar pune în aplicare. Ar fi un adevărat dezastru pentru românii cu credite în euro și nu doar pentru ei.

Oficialul Băncii Centrale a arătat că este posibilă trecerea la un consiliu monetar, adică un curs fixat, însă asta ar însemna ca acest curs să fie de 7-8 lei pentru un euro. “ Un consiliu monetar în România ar necesita, probabil, un euro de 7-8”, a declarant Isărescu.

Integral pe CapitalComentarii

Stefan Dragnea, fiul lui Satan O vreau in anus. Acum.

12 februarie 2019 4:25

Hm! Zeu, securist și mason e cam Ucigă-l toaca! Dar pentru cine mâncă o pâine din lins în cur e de înțeles. Este ori bătut de Dumnezeu cu prostie multă, ori prestează sub jurământ.

11 februarie 2019 17:35

Dacă idiotul ăsta mai face 2-3 declarații din astea, euro sare de zece lei. Măcar să-l îngroape pe Dragnea la 10 metri sub scoarța terestră, că în pușcărie s-ar cheltui prea mult cu el! Omul și-a forjat caracterul încă de pe vremea când participa, alături de alți doi tineri lei-paralei, viitori mari politicieni după 89, la Festivalul mondial al tineretului de la Phenian, Coreea de Nord. Cred că toată lumea știe că asemenea delegări erau supervizate de SECU și musai trebuiau să fie oameni de-ai lor. Amenințarea cu Euro la 7-8 lei face, de altfel, parte în mod strict din tehnicile de propagandă, mannipulare, persuasiune și amenințare! Ce învață omul de tânăr se uită mai greu...

11 februarie 2019 15:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.