Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​Atac jalnic, iresponsabil, de două parale- așa a caracterizat luni Guvernatorul BNR ieșirile oficialilor guvernamentali din ultima vreme, culminând cu interviul acordat duminică de Darius Vâlcov. Uite cine ne dă nouă sfaturi!, a mai adăugat Isărescu, referindu-se la consilierul premierului.
Știre în curs de actualizare

Ce a mai spus luni Guvernatorul:
Oamenii noștri sunt oameni care ar putea lucra în orice bancă din Europa, sunt oameni foarte buni. Este o precizare necesară, pentru că dânșii au avut o frustrare. M-au întrebat: "Noi pentru cine lucrăm? Pentru că ni se spune că suntem lipsiți de patriotism". Le-am spus că lucrează pentru România, pentru Europa și pentru aderarea la spațiul euro. Și să nu ia în considerare aceste declarații.
Formulări din acestea că se joacă cineva cu dobânzile, că le manipulează, sunt mai mult decât periculoase. Ele pot fi tăiate de la rădăcină cu o simplă privire către teancul de rapoarte. Facem 4 rapoarte pe an și facem asta de 13 ani. Este dureros că mulți nici nu le citesc, dar ies în presă și fac diverse acuzații.

Integral pe HotnewsComentarii

Nicolae Ojog Jidanii au distrus Romania

11 februarie 2019 21:54

Nicolae Ojog Isarescu este un jidan Sa spuna cita spaga a luat pina acum

11 februarie 2019 21:53

VAI DE CAPUL TAU ! Isarescule, moshneag senil, in care Tara din lume - exceptand triburile Africane, creditele sunt taxate de Bancile-camatari cu 9-12%/an, iar depozitele primesc o,55/an sau deloc la 3-9 luni. Bai, bandit batran, Romania este tradata de unul ca tine, care te-ai imbogatit din tradarea intereslor romanilor.

11 februarie 2019 18:39

Ion Tara condusa de penali, de agramati si de incompetenti.

11 februarie 2019 13:40

Mugur Isăr€scu Acuzații jalnice, de două parale, care evident nu ecce o denominare eurovizionară. Eu le-am zis pizdacilor, noi lucrăm pentru România Altfel, pentru Konchita Wurst, pentru integrarea de cât mai multă UE și cu gura și cu kuru. Noi nu ne jucăm.

11 februarie 2019 12:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.