Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cei doi piloți moldoveni care, în urma unui accident aviatic produs în 2015, au fost capturați de talibani în Afganistan, recent au fost eliberați, a anunțat Igor Dodon, în cadrul unei conferințe de presă. Președintele Republicii Moldova a spus că recuperarea lor se datorează Rusiei, care a reușit acolo unde nu au putut americanii, transmite Agora.md.

„Fiindcă membrii echipajului moldovenesc lucrau oficial pentru Guvernul american, acesta a făcut mai multe tentative de a salva băieții noștri, însă fără niciun rezultat. Anul trecut m-am dresat conducerii Federației Ruse, iar pe parcursul ultimelor luni au avut loc mai multe acțiuni destul de importante. Alaltăieri, două zile în urmă, cetățenii noștri au fost recuperați și transportați la Moscova. Piloții se află în spital. (...) Trei ani jumate ei au fost ținuți într-o groapă în pământ, nu au văzut soarele. Au stat numai pe pâine și apă. Când au ajuns la Moscova, ei nu voiau să vorbească, stăteau în colț de frică”, a spus Dodon.

Integral pe HotnewsComentarii

date-n pula mea Dodon! i-a eliberat rusii in pizda matii? I-a eliberat Basescu cu Codlea si Magureanu!

11 februarie 2019 12:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.