Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A fost un meci foarte bun, amândouă am jucat la un nivel ridicat. E important faptul că am un surplus de încredere, pentru că am câștigat mai multe meciuri împotriva ei și toate meciurile au fost strânse. Atunci când am ajuns în decisiv am crezut mai mult că am șansa să câștig.

Am jucat ceea ce mi-am propus înainte de meci. Pe acest teren este foarte greu să fiu mai agresivă. Am încercat să mă apăr cât am putut de bine și după aceea să intru mai mult în teren. Suprafața este grea, mingile sunt foarte mari după o perioadă. Nu a fost ușor să dirijez jocul mai mult. Per total, a fost foarte bine, sunt foarte fericită. Le mulțumim. E un gest deosebit că au venit special să ne susțină, mai mult ne-am auzit noi în sală!”, a spus Simona Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

„E o bucurie pentru mine să câștig ambele meciuri pentru România. Sper să câștigăm această partidă pentru că, în opinia mea, merităm”, a mai spus Halep.


Comentarii

v, militant PSD Daca esti psd-ist, iti sug pula gratis.

11 februarie 2019 8:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.