Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a avut consultări cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, şi cu aliaţii, la finalul acestora reprezentanţii ministerului transmiţând că poziţia Federaţiei Ruse privind sistemul antirachetă NATO este ”complet irelevantă”.

”Poziţia exprimată de Ministerul Apărării al Federaţiei Ruse privind încălcarea prevederilor Tratatului INF de către sistemul antirachetă NATO, ale cărui componente sunt desfăşurate şi la Deveselu, este complet irelevantă, întrucât sistemul antirachetă de la Deveselu nu face obiectul Tratatului INF. Poziţia MAE cu privire la sistemul NATO de apărare împotriva rachetelor balistice, din care facilitatea de la Deveselu este parte integrantă, nu s-a modificat. Aceasta se regăseşte în toate Declaraţiile finale ale Summit-urilor Aliate din ultimii ani”, au transmis, vineri, reprezentaţi Minsterului afacerilor Externe, după ce ministrul Teodor Meleşcanu a avut consultări cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Integral pe România LiberăComentarii

Oltean Romania a ajuns coada de topor. Notiuni "independenta" si "suveranitate nationala" nu se mai poarta. Politicienii romani = carpe de sters pe jos.

8 februarie 2019 19:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.