Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bugetul și derularea președinției României la Consiliul Uniunii Europene se îneacă în scandalul doctorului fără diplomă și a nunții dintre Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Apariția doctorului cu opt clase este o distracție supremă. Toată lumea pricepe subiectul și se consideră îndreptățită să rîdă și să înjure. Și să ceară pedepse mai ceva ca fosta judecătoare Camelia Bogdan! Cum se poate, zice poporul, ca un tip cu 7-8 clase să intre în sala de operație și să taie? Simplu!?

Integral pe CotidianulComentarii

dana Din poza asta ce sa intelegem, ca dracnea este ibovnicul olgutei si mandel este un privitor? Saracul de el , dracnea o ciupeste si mandel priveste.

8 februarie 2019 9:27

Kuminecăturile Gemene Cum se poate ca Dr Kuru să intre pe ușa din dos a cabinetului și să facă o colonoscopie băgând-și sculamentul în sfinkterul sistemului până în fund? Cu acte false. Repetentul pe numele lui adevărat Klaus Arianus a fost prins de mai multe ori cu cârnațul între buci dar colegii de breaslă eurovizionari cu morcovul în kur nu l-au denunțat. La noi însă un medic a îndrăznit să creadă că neprihănitul de căcat pute și impostorul în sfârșit urmează să înbuce o felie din propriul lui cozonac.

7 februarie 2019 21:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.