Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reprezentanţii mediului de afaceri german şi-au exprimat nemulţumirea faţă de modificările legislative din România operate prin ordonanţe de urgenţă, iar pentru o companie din vestul ţării „trecerea frontierei către Serbia nu este o cale atât de lungă”, a declarat joi, la Bucureşti, preşedintele comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum.

Acesta a punctat, potrivit News.ro: „Una dintre firmele germane a deplâns faptul că modificările legislative, de exemplu, prin intemediul Ordonanţelor de urgenţă, pune mediul de afaceri în faţa unor provocări de a nu se putea pregăti la timp.

Integral pe AdevărulComentarii

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică Gunther und Co primește șuturi surprinzătoare în arianus și nu poate să se pregătească pentru o sodominație eficace a pieței din România... Să nu uitați să-l luați în calcul și pe exponentul zero franjurat din sfinkterul statului și valea către țările bananiere care vă așteaptă cu ușa din dos larg deschisă!

7 februarie 2019 20:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.