Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Titlul articolului poate să pară şocant, însă el este cît se poate de real: Führer-ul ADOLF HITLER, cancelarul Germaniei, a fost propus pentru „Premiul Nobel pentru pace” printr-o Scrisoare către Comitetul norvegian al Premiului Nobel, trimisă pe 27 ianuarie 1939 de către Erik Gottfrid Christian Brandt, politician suedez, membru al Parlamentului suedez din partea Partidului Social Democratic între 1938-1943!

Cineva ar putea să creadă că Erik Gottfrid Christian Brandt a fost vreun suedez oarecare ce susţinea nazismul. Nici vorbă! Erik Gottfrid Christian Brandt era un antifascist recunoscut, provenind dintr-o familie de prelaţi din sudul Suediei. Propunerea lui Erik Gottfrid Christian Brandt, prin care îl nominaliza pe Adolf Hitler, a venit ca o contrapondere lîngă cele făcute în favoarea lui Neville Chamberlain, Primul ministru al Marii Britanii!

Integral pe CotidianulComentarii

Kuminecăturile Gemene Bunicul lui Kunt Futin a fost nominalizat pentru premiul Nobel pentru pace însă juriul i-a acordat cu unanimitate de voturi "Bocancul de Aur" pentru șutul cel mai spectaculos în arianusul Fuhrerului repetent. Kuriștii cu arianusul multilateral colorat și în ziua de azi strâng îngroziți din buci când aud numele Bestiei...

8 februarie 2019 3:01

Ei, da, de parcă n-ar fi fost propus și Stalin! Dacă tot a fost „nobilat” Einstein, cel mai mare plagiator din toate timpurile, de ce n-ar fi fost și cei doi? Ca să nu sară niște analfabeți în sus de indignare, precizez că Einstein a preluat idei de la mai toți marii fizicieni ai timpulu fără să citeze vreun nume, dar, mai ales, a copiat tot suportul matematic pentru teoria relativității de la francezul Jules Henri Poincare. Există o literatură imensă pe tema asta, dar ea este ocultată prin toate mijloacele de către onor Oculta Mondială! Eh, dacă se năștea Lulutza mai devreme, cine știe pe cine băga la pușcărie. Probabil pe Poincare!

7 februarie 2019 20:27

Ecce Arianus Ecce Normal.

7 februarie 2019 19:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.