Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel puţin 13 persoane care l-au cunoscut pe James Brown au cerut realizarea unei noi autopsii sau unei investigaţii criminale privind moartea muzicianului în urmă cu 12 ani, potrivit unei anchete realizate de postul CNN şi preluată miercuri de mass-media americane, relatează EFE.

Potrivit certificatului oficial de deces al lui Brown, artistul a murit în 2006 de un infarct şi probleme respiratorii la 73 de ani. Însă chiar medicul personal al lui Brown, Marvin Crawford, a recunoscut că timp de mulţi ani a avut suspiciuni că artistul ar fi murit "în împrejurări suspecte".

"Era un pacient despre care nu se putea anticipa că va avea probleme cu inima", a recunoscut medicul în declaraţii acordate CNN. "Dar a murit în acea noapte şi m-am întrebat: Oare ce s-ar fi putut întâmpla în acea cameră?", a spus el.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

UNFORGIVEN Sa fie clar, 85% din mortile subite din showbiz, sunt datorate diferitelor droguri si lista e atât de mare cu nu e nevoie sa dam vreun exemplu.

7 februarie 2019 18:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.