Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A fost vocea formației Compact, între 1988 și 1996, apoi a cântat în formația Schimbul 3, iar de 15 ani cântă, în mare parte, alături de Vlady Cnejevici și Teo Boar, sub titlul de ”Pacifica & Leo Iorga”. Fratele artistului arădean Leo Iorga face un apel pentru ajutarea acestuia: cancerul, boală de care cântărețul suferă de aproape un deceniu, a recidivat, iar o intervenție costisitoare într-o clinică din Germania ar putea însemna o șansă la viață.

”Prin cântecele sale, Leo ți-a fost alături în momente importante și încă îți este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, ”După ani și ani” se reîntoarce în atenția ta pentru a îți cere să-i fii și tu alături de dată această. Leo Iorga se lupta cu cancerul de 8 ani și câteodată câștigă și urcă pe scenă iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dați în care trebuie să luptăm împreună. Acum o săptămâna, a primit vestea recidivarii tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas”, notează, pe Facebook, fratele artistului.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.