Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, că îl invită pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să declanşeze un referendum pentru ca bucureştenii să decidă cum trebuie alocat bugetul local.

'Poate vrea să facă modificări legislative, dar acestea sunt de lungă durată şi nu cred că domnia sa va mai prinde în funcţiile pe care le are aceste modificări dramatice legislative. În primul rând, ar trebui să modifice Constituţia. Îl invit să facă un referendum, aşa cum prevede legea, să modifice Constituţia, îl invit să declanşăm un referendum în Bucureşti, să decidă bucureştenii cum trebuie cheltuiţi banii. Eu vă asigur că va avea foarte mari surprize", a declarat Gabriela Firea, la Ministerul Finanţelor.

Integral pe MediafaxComentarii

internaucu` Referendum vrei ? O sa-l capeti .....data viitoare ! Dupa ce vei reusi sa faci ceva pt traficu` bucurestenilor pe care-i tooooot pomenesti (si ametesti !) cu....interminabilele ditirambe contra celor care te-au facut...."om" ! Apropo, cum as putea sa aflu care-i idiotu` care te-a "intors" ? Cu ..."cheita" potrivita !

8 februarie 2019 11:25

Marius Ivanescu Buna dimineata! As dori sa va rog sa mai defekati si niscaiva "stiri" cu "epidemia", cu gripa, cu "pandemia", cu euro-ciuma, euro-holera, cu 5-6 miliarde de români care pier (saptamânal!) secerati de te miri ce molime & boleshnitze, ca e haini si nu se vaccineaza! Cu multumiri anticipate si respect, MI

8 februarie 2019 6:01

v D-na Firea stim ca vreti sa treceti la partidul lui Ponta, ca aveti diferenduri cu D-l Dragnea, dar nu implicati si Bucurestenii in aceasta mocirla. Nici d-vs nu va favorizeza aceasta atitudine, nici macar pt a fi crainic laTV. In plus de asta ar trebui sa ne comunicati realizarile dvs ca primar. Cred ca refacerea fintinilor de pe b-dul Unirii, este cam putin pt un mandat de primar. Faptul ca ati fost aleasa de multi Bucuresteni nu inseamna ca puteti fi o "cata"

7 februarie 2019 16:28

vasile CE INTREBARE DORITI SA PUNETI BUCURESTENILOR? DORIM SI NOI CEI DIN PROVINCIE REFERENDUM. CE PROSTIE!!!

7 februarie 2019 16:25

victor Din banii cui este subventionata caldura pentru bucuresteni? De ce nu este subventionata in toata tara si pentru toata lumea? DOAMNA fIREA ESTE MULT PREA MULT. CHIAR VA CONSIDERATI ATAT DE GROZAVA? DACA NU VA PLACE AVETI DREPTUL S-A VA DATI DEMISIA.NUMAI PENTRU ACEASTA PROSTIE NU NE-AM PLANS LA FORURI INTERNATIONALA. CE PROSTIE ,CE TUPEU!!.RADE LUMEA DE NOI.ESTE O DEBANDADA SI O PROSTIE IN ACEASTA TARA SI NU DIN CAUZA PSD-ULUI SI A LUI DRAGNEA.

7 februarie 2019 16:10

Gața-gața garagața! Măi fimeaie, potolește-te dracului că produci grețuri! Este evident că te zbați să obții fonduri pentru fluturașii tăi din stomac. Ai avut și bugete mai bune, dar realizările tale nu se prea văd. La paranghelii ai fost însă tare. Cam ca și Almanahe. Lasă-ne ci istericalele tale! Ți-ai arătat prea de ajuns limitele și ca neam de traistă și ca fimeaie pulitico-sifi.

7 februarie 2019 15:18

Didel Femeia a ajuns mareeee si nu mai stie de unde a plecat. Pacat de ea si de cei care sunt obligati sa stea in preajma ei.Referendum pentru a vedea daca mai ramane in functie. Altfel ,bani publici chieltuiti degeaba ,cum face zilnic si nu o intreaba nimeni.

7 februarie 2019 14:42

Pandelica Cine este Tuta?

7 februarie 2019 14:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.