Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Academia Britanică de Film (BAFTA) a anunţat că a înlăturat numele regizorului „Bohemian Rhapsody”, Bryan Singer, dintre nominalizaţi, până ce acuzaţiile aduse cineastului vor fi clarificate.

Singer neagă toate acuzaţiile, însă BAFTA a precizat că suspendarea va fi valabilă până la rezolvarea problemei.

„Bohemian Rhapsody” a primit în total 7 nominalizări la premiile pe care Academia le va acorda duminică. Acestea au fost menţinute, însă numele lui Singer, care apărea alături de Graham King şi Anthony McCarten în categoria „cel mai bun film britanic”, a fost şters.

„În lumina recentelor acuzaţii foarte serioase, BAFTA l-a informat pe Bryan Singer că nominalizarea lui pentru «Bohemian Rhapsody» a fost suspendată, cu efect imediat”, a transmis Academia într-un comunicat. „BAFTA consideră că presupusul comportament este inacceptabil şi incompatibil cu valorile ei. Asta a dus la suspendarea nominalizării lui Singer. BAFTA a luat act de faptul că Singer a negat acuzaţiile. Suspendarea nominalizării lui va fi menţinută până la rezultatul acestora”.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.