Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu și vicepreședintele Senatului Claudiu Manda se vor căsători civil luna aceasta, însă, deocamdată, singurul detaliu stabilit este numele localului unde va avea loc petrecerea.
Numai mâine nu-i poimâine, dar lucrul acesta nu pare să-i sperie pe Lia Olguța Vasilescu și pe viitorul ei soț, Claudiu Manda, care nu au stabilit încă meniul pentru evenimentul ce urmează să aibă loc în scurt timp. Cei doi au anunțat în ianuarie vestea și tot atunci au spus că în februarie vor face cununia civilă, iar în martie, cel mai probabil, pe cea religioasă. În cinstea evenimentului, și-au făcut și un cadou de nuntă: o vilă luxoasă în centrul Craiovei, cu sală de cinema, piscină, șemineu și finisaje prețioase, după cum a relatat presa. Conacul a costat 230.000 de euro, iar Manda a explicat că parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuți.

Integral pe LibertateaComentarii

Casa de tot rahatul! Asta le doresc din suflet...

7 februarie 2019 10:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.