Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Propulsarea Laurei C. Kövesi în fruntea listei scurte pentru ocuparea funcţiei de procuror general european e ultimul cui la sicriul credibilităţii regimului Dragnea. Ce opţiuni mai are, de acum, încolo, acest regim?

Nu e clar încă, oricui, ce anume înseamnă pentru România şi regimul Dragnea opţiunea experţilor independenţi ai Comisiei Europene în favoarea Laurei Codruţa Kövesi, pe care au plasat-o în fruntea candidaţilor selectaţi să ocupe funcţia de procuror general european. Ca să se priceapă impactul veritabil al acestei decizii trebuie evocate antecedente semnificative. Între ele, la loc de frunte, e destituirea, probabil ilegală, a reputatului magistrat român, din postul de şef al DNA, de către Tudorel Toader, la ordinul stăpânului său politic, şef al regimului, cu complicitatea unui CCR dominat de pesedişti şi a unui preşedinte incapabil să se elibereze din menghina în care l-a prins cleptocraţia dragniotă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.