Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"În discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii Guvernului zilele trecute şi cu alţi colegi din Parlament, cu preşedintele Tăriceanu, am primit asigurări de la Guvern că vor avea cel puţin bugetele pe care le-au avut anul trecut şi o mare parte din municipii vor avea venituri mai mari, inclusiv cu cheltuielile incluse din plata însoţitorilor persoanelor cu handicap, iar la judeţe şi la comune veniturile vor fi substanţial mai mari. Este o creştere de 27% pe toată administraţia locală din cote defalcate din impozitul pe venit şi din TVA, care va veni către administraţia locală faţă de anii precedenţi", a afirmat Liviu Dragnea.

"Guvernul va aloca sumele necesare dacă cumva o localitate sau un judeţ, prin sarcinile pe care le primeşte, nu le acoperă", a adăugat Liviu Dragnea


Comentarii

alupigus, șobolan dragnist Ah, càt îmi place s-o iau in cur!

9 februarie 2019 23:08

Ecce Kurrupt, gaozar dragnist, ventilator cu cacat platit de ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti Dragnea are pula mare. El fute-n cur pe orisicare: Tleorman, apoi Romania, apoi Europa, apoi America. Bombonica se saturase s-o ia in cur. Irina Tnase a acceptat cu bucurie.

8 februarie 2019 20:38

Kurcacat bun de lins pentru toti postacii pesedisti Ecce Homo prostovan, adica cel care se lasa amagit de psd. Individul cu coie tinere, dar cu Wrustul pleostit vrea sa pacaleasca lumea zicand: veti primii cel putin bugetele de anul trecut. Bugetul are doua coloane: Venituri si cheltuieli. Desteptul pamantului Dracnea se refera doar la venituri. La cheltuieli zice Dracnea va mai dau si asistatii sociali, adica pe toata tara o cheltuiala de * miliarde de lei. Atunci, prostovane cum vor avea acelasi buget?

7 februarie 2019 18:01

Ecce Kurrupt, psd-ist homosexial indragostit de penisul lui Dragnea Dragnea va arata cat de mare are pula. Fute-i Dragnea! Pe primarii PSD, pe toti!

7 februarie 2019 17:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.