Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mihaela Rădulescu ( 49 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Ferma” (Pro TV), a plecat în munți încărcată cu nu mai puţin de şapte valize burdușite cu haine și cu încălțăminte de fițe. Din păcate, multe dintre ele au ajuns acum bune de aruncat la coș. În plus, senzuala vedetă s-a căptușit și cu o gripă de toată frumusețea, care a scos-o câteva zile din circuit, iar mâncarea nu îi e deloc pe plac, așa că își pune în farfurie doar multă mămăligă.

La mai toate emisiunile TV, prezentate de Mihaela Rădulescu (49 de ani), diva a strălucit în lumina reflectoarelor. Și de data aceasta, pentru emisiunea filmată în munţi, vedeta a dorit să țină la etichetă, numai că s-a ales cu o pagubă cât casa. „Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel, o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap”, a povestit vedeta, pentru Perfecte.ro.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.