Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției, T. Toader, o, carevasăzică, dă în gât la Uniunea Europeană pe fosta șefă DNA, L.C. Kovesi. Nu care cumva s-o pună ăia procuror-șef al Parchetului European. Vocea marelui om și magistru va fi în mod sigur ascultată cu teamă și respect la Bruxelles și Strasbourg.

Totuși, subsemnatul îmi fac datoria de securist și trădător de țară și pun câteva întrebări ticăloase:

1. Oriunde în lume, dacă o persoană e demisă dintr-o funcție pe care a deținut-o la o firmă nu e voie să fie angajată de alta mai mare din branșă? Ce ne zice Marele Magistru Tudorel, că dacă un antrenor e dat afară de Becali de la Steaua, înseamnă că nu se poate să-l ia Real Madrid?

Integral pe RepublicaComentarii

Alo! Alo! 112 Vă anunț din nou ca repetentul că mă arde fisurile de la arianus ca focul. Durerea ecce intolerabilă, delirez și mă tem că o să explodez.

7 februarie 2019 20:00

Alo,112? Va anunt a nu stiu cata oara ca un individ cu dedublare de personalitate (cel putin) bantuie pe acest site. individul poate fi la fel de periculos ca acela care a speriat Bucurestiul cu anunturi despre amplasarea de "bombe" cu gaz sarin la Aeroport si la Gara de Nord. Acest individ, cu grave devieri nu numai psihice, dar si sexuale, se da cu Kurrupt de cat si-a tras-o cu Carnatul (Wurst), iar cand trece la cealalta personalitate, simtindu-si Conchita=Pasarica ( Konchita) facuta ferfenita isi aduce amite si de cele sfinte. Pentru aceste pacate isi face Kuminecaturi Gemene in postari succesive. Aici il gasiti de mai multe ori.

7 februarie 2019 16:03

Didel Plictisit, ramolit,incoerent si pe langa subiect, ca intodeauna. Compartie halucinanta.

7 februarie 2019 14:12

ariciul Dorine?Comunistii sunt la putere de la revolutie si maghiarii cu ei mai mereu.Inafara de Basescu truditule care nu a facut nici alianta nici vreo intalegere cu ei niciodata si a avut doua mandate de rahat in care nu a putut face nimic pentru tara ca sa luptsat cu ....Comunistii PSD-isti in frunte cu Tonta cu care ...ERAU TOTI PANA LA CAPAT.Uite ca TOnta nu mai e are partid propriu ,dar capatul se cam vede deja ca suntem cam terminati ca tara Din cauza ...comunistilor.

7 februarie 2019 11:47

Kuminecăturile Gemene Kristina Poponescu evident ecce în aceeași echipă cu Konchita Wurst și Cristian Homobuci. Ecce vârful de atac gramatical și știe că care ecce treaba... Se luptă din generație în generație cu pizdacii de când pederaștii romani ai lui Traian i-a educacat strămoșii... Întrebucerea ecce a auzit oare de Maximus Cunilingus?

7 februarie 2019 1:54

Kristina Popescu As mai spune eu câte ceva, dar "nucleu' dur" a' lu' capu' la "europa" tocmai îmi penetreaza epiglota si ma astept sa-mi ejaculeze si mie niscaiva "fonduri", dupa care promit sa revin cu un comentariu pe / printre Fessele de Bookci ...

6 februarie 2019 22:16

Puscariasul Dragnea astea sunt Psd-isti crea scriu ,,nu numai postaci da lor,,sa ii fut in gura tot cu infractorul Dragnea

6 februarie 2019 20:28

Ecce Kurrupt Căcănarul și-a pus de bună voie și nesilit de nimeni întrebucerile retorice pe înțelesul tuturor. Kuriștii mioritici acum se gândesc serios la un posibil transfer la echipa lui Konchita Wurst. Acolo se pot și căsători unu cu altul iar la ceremonie Maestrul Justiției poate doar să tacă veșnic în pace. Eurovizionarii evident au nevoie disperată de fundași repetenți cu arianusul multilateral colorat. Kunt Futin ecce câștigătorul Bocancului de Aur al Cupei Mondiale precedente iar acum se desfășoară deja semifinalele campionatului din nou. Evoluția Axei Kurcubeului ecce spectaculoasă, să vedem vor reușii iar arbitrii să dea năvala pe teren după șutul câștigător și să fure trofeul?

6 februarie 2019 19:21

Dorin Sunt șocat la cum ne putem pierde libertatea și independența, și la cum este posibil să umilim atâți oameni și să transformăm Romania într-o ţară de tot râsul în ochii Europei şi ai întregii lumi. Și asta doar pentru simplu fapt că avem FOSILE COMUNISTE, precum Cristian Tudor Popescu, Monica Macovei ....... Băsescu și alții. Aceste fosile comuniste, au pupat funduri si pe vremea lui Ceausescu, la fel procedează și în prezent, doar au schimbat fundurile. Dacă, prin absurd, comuniștii vor reveni la putere, Cristian Popescu ..... va fi calificat, din oficiu, cu diploma de ”CEL MAI BUN PUPINCURIST”!

6 februarie 2019 18:05

Cati Sadronescu Celui de la 17:30-chiar daca ai cazut recent din copac direct pe laptop trebuie sa afli ca " va luat mintile " se scrie : v-a luat luat mintile.

6 februarie 2019 17:54

Doina Cata dreptate aveti domnule Tudor Popescu. Intradevar, acest slugoi neispravit crede ca poate frace el ordine la Bruxelles si Strasbourg, iar aia or sa cada pe spate la spusele acestui sarpe veninos. Este specialistul nr.1 in ale justitiei, deasupra tuturor si poate intoarce pe dos o tara, oamenii ei si toata justitia . Pacat ca foarte multi oameni nu realizeaza in ce nenorocire suntem cu totii cu acest guvern incompetent si acest partid PSD. Eu nu inteleg cum poti da vot de incredere unor oameni care fac numai rau. Daca nu ne trezim oameni buni o sa fie tot mai rau si cu o tara facuta praf si pulbere.

6 februarie 2019 17:40

Georghe D-le Popescu, dacă amestecați ”merele cu perele” (politica cu fotbalul) ...... nu mai am nimic de spus. Pentru dumneavoastră ...... desele încălcări ale drepturilor fundamentale ale romanilor, de către DNA, nu înseamnă nimic? Eu nu spun că Dl Dragnea nu a furat! Sunt deacord ca Dragnea să facă pușcărie, dar pe un dosar corect, pe un proces corect. Dl. Popescu, nu-mi răspundeți mie, ci uitaț-vă, seara, în oglindă și dați-vă un răspuns.

6 februarie 2019 17:38

Tovarașe CTP (Cristian Tudor Popescu / Compania de Transport Public) aveți probleme de orientare obiectivă. Mai există și alte explicații, și anume: fie a-ți tras pe nas, fie simbria luată de la Soros va luat mințile

6 februarie 2019 17:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.