Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secţia de procurori a CSM pregăteşte câteva modificări la regulamentul de funcţionare prin care să preia mai multe atribuţii ale Ministrului Justiţiei sau ale Preşedintelui României privind numirea/delegarea/detaşarea procurorilor.

Informaţia a fost dezvăluită de Antena 3, în emisiunea Anei-Maria Roman.Asociaţia Procurorilor din România a transmis CSM o scrisoare prin care arată mai multe neconcordanțe între ce vor procurorii din CSM şi ce prevăd legile în vigoare. La fel a procedat și noua Secție pentru investigarea infracțiunilor comise de magistrați.


Comentarii

La câtă minte nu are Augustin Lazar, cu clica lui de procurori RETARDAȚI, este capabil să aducă câteva modificări la regulament a.î. să modifice și Constituția României. Augustin Lazar, asemena lui Monica macovei sunt doi procurori COMUNIȘTI și PROȘTI !!!!

6 februarie 2019 21:39

”Mi se pare normal” .....”Oare nu ar fi mai bine” să avem guvern și parlament format din procurori? Ce SCÂRBE!!! Ce JEGURI!!!! Cât de retardați sunt acești procurori? Un om, în adevăratul sens al cuvântului, nici nu poate concepe asemenea aberații!!!!

6 februarie 2019 17:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.