Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Matteo Politi, bărbatul cu opt clase acuzat că a profesat medicina cu acte false reacţionează. Politi spune că a plătit bani grei pentru a obţine toate avizele de care avea nevoie.

În exclusivitate pentru emisiunea Extra Night Show, acesta a declarat că un avocat din România s-a ocupat de toate actele.

Între timp, autorităţile au deschis mai multe anchete pentru a afla cum un medic fals ar fi făcut zeci de operaţii estetice în mai multe clinici private din Bucureşti.

Mateo Politi spune că are documentele care dovedesc că este medic şi că toate acuzaţiile sunt false.

„V-am spus deja că nu sunt un fals medic şi că nu îmi place să fiu numit aşa. Când am venit în România, cum nu ştiu cum funcţionează sistemul la dumneavoastră în ţară, am folosit, aşa cum foloseşte toată lumea, un avocat, căruia i-am dat toate documentele necesare”, a spus Politi.

„Din momentul în care am fost recunoscut, cu ajutorul avocatului, din momentul în care statul român mi-a echivalat diplomele, mă numesc medic”, a adăugat el.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.