Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Partidul Socialiştilor, formaţiunea preşedintelui moldovean Igor Dodon, se situează pe primul loc în preferinţele de vot înainte de alegerile legislative din Republica Moldova din 24 februarie, la mare distanţă de partidul clasat pe al doilea loc, potrivit unui nou sondaj de opinie.

Un nou sondaj realizat de Institutul Republican Internaţional din SUA arată că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, în legislativul de la Chişinău ar intra patru partide, informează Publika.md.

Integral pe MediafaxComentarii

SS ( Secret Service) Si astia zic ca vor sa intre in UE! Cand o sa zboare porcul sau odata cu Rusia, daca cumvs se va intampla asta.

5 februarie 2019 15:23

Pute Romania pompeaza ,pompeaza in rusofoni ,auzi la mare distanta si mai vin pe aici tot felul de basarabeni sa nu tina lectii.E clara directia lor principala !!Succesuri !!

5 februarie 2019 14:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.