Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actrița și prezentatoarea TV Dayanara Torres, Miss Univers 1993, a dezvăluit, marți, pe pagina oficială de Instagram că a fost diagnosticată cu melanom - cea mai periculoasă formă de cancer de piele, scrie CNN.

Dayanara Torres, din Puerto Rico, a dezvăluit că medicii i-au pus acest diagnostic după apariția unei noi alunițe, cu un aspect neregulat, pe picior, în zona din spate a genunchiului. Se pare că boala a evoluat rapid și s-a extins pe picior în sus.

„Astăzi am vești proaste… Am fost diagnosticată cu cancer de piele, melanom. După o biopsie și o a doua operație, marțea trecută, rezultatul este, din păcate, pozitiv. Acum așteptăm să vedem ce tratament voi primi. Deja mi-au îndepărtat o mare porțiune din partea din spate a genunchiului și, de asemenea, au îndepărtat doi ganglioni limfatici din partea de sus a piciorului, unde se răspândise deja boala. Sper că nu s-a mai răspândit în alte zone sau organe”, a scris Torres pe Instagram.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.