Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europarlamentarul Monica Macovei susţine că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trădează interesele României dacă nu o va susţine pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror european.

„Laura Codruţa Kovesi a fost selectată pentru funcţia de Procuror European pe criterii strict profesionale, alături de alte două persoane. În timp ce Toader o dădea afară, ca să mulţumească grupul infracţional organizat aflat la putere, iată că dna Kovesi a fost cea mai bună şi a ajuns în vârful piramidei pentru funcţia de Procuror European Şef, după mai multe evaluări obiective. Acum Toader să-şi dea demisia şi să stea toată viaţa cu capul plecat. Dacă Toader nu va susţine candidatura unui procuror român, care a dovedit că este bine pregătit, pentru conducerea EPPO, atunci trădează interesele ţării. Eu votez pentru dna Kovesi“, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Integral pe Adevărul