Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Eu cred că există un stat român care trebuie să fie modern, care să se bazeze pe o adminitraţie corectă şi eficientă, care să aibă în funcţii oameni curaţi, nu condamnaţi penal. Cred că avem nevoie de legi foarte clare ale Serviciilor care asigură siguranţa naţională, în aşa fel încât să ştie bine ce este de făcut, să nu mai fie nevoie de protocoale secrete. Cei care au semnat protocoalele, cei care le-au gândit, sunt o parte din cei care acum le contestă. Dacă atunci au fost bune protocoalele acelea, acum de ce nu mai sunt bune? Protocoalele au fost semnate în baza unor decizii CSAT, au fost cu semnătura miniştrilor. Păi cine a fost la guvernare atunci, că nu am fost eu sau USR, atunci?”, a afirmat Dacian Cioloş la Digi 24.


Comentarii

@Florin Florescu Zi si tu : Sa moara ma-ta ca Ciolos este mai pacatos decat Dragnea?!

5 februarie 2019 15:45

sacuristu` Din PSD au...migrat la Ponta ! Securistii inca acoperiti sunt la USR & Ciolos!

5 februarie 2019 11:07

v Aparent ai dreptate Ciolosica, "securistii" sint in toate partidele, dar de fapt sint copii si alte rude ale acestora. Comportamentul acestora se perpetueaza, dar in timp de un an cit ai fost PM, puteai sa faci ordine si in acest domeniu, dar nu ai facut nimica, ca Ghiolbanis de cind este pe functie.

5 februarie 2019 0:06

Sunt peste tot, in toate partidele Un lucru e clar. Tu, Daciane, care la revolutie aveai 20 de ani, n-aveai cum sa fii securist, ca atatia altii care acum dau lectii de democratie.

4 februarie 2019 22:20

Pe principiul ”HOȚII STRIGĂ HOȚII” ucenicul lui Gregorian Bivolaru (membru MISA) și nepotul securistului Vulpe, acest Cioloș este un măscărici.

4 februarie 2019 22:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.