Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Metodologia propusă de Autoritatea de Reglementare în Energie (ANRE) privind stabilirea preţului energiei pentru populaţie nu respectă Ordonanţa de Urgenţă 114/2018, zisă a lăcomiei, întrucât stabilește că „Cifra de afaceri” a furnizorilor/traderilor de energie nu include contravaloarea cheltuielilor efectuate cu: serviciile aferente distribuției, transportului, înmagazinării, serviciile de sistem, serviciile de administrare a piețelor centralizate, contribuția de cogenerare și acciza facturate către clienții finali și achiziția de energie electrică/gaze naturale ca marfă. ”În fapt ANRE a transformat baza de impozitare de la cifra de afaceri (așa cum prevede OUG 114) la marja comercială. O acțiune similară s-a întâmplat în anul 2008 când ANRM (Agenția Națională pentru Resurse Minerale, n.r.) a stabilit un alt preț la gazele din redevență decât prevedea legea, fapt care constatat de Curtea de Conturi a dus la acuzația celor care au întocmit atunci acele formalități. Că întotdeauana „șefii” se schimbă, pleacă, dau vină pe subordonați și întotdeauna „beleaua” cade pe angajații care întocmesc normele”, susține Dumitru Chisăliță, analist pe piața gazelor naturale.

Integral pe CotidianulComentarii

ariciul Ba nu mai frecati capra in gura neeenorocitilor ,Era un pret al kw-atului si un contoar care inregistra consumul stia tot prostul cat are de platit si nu puteati voi fura,ca acuma.La gaze asisderea ati ametit normalmetru cub de gaz lati transformat in gigacalorie ,ati pus un pret calculat dupa puterea calorica,demi vine sa o dau p[e lemne vita de vie si cioate de hlujani,ori bete de rasoare si cioate de vie ,ca sunt moaca trebuiesc doar adunate.credeti ca nu va veni si vremea aia?O sa va inghete voua p..a in gura de frig de o sa va fie frica sa clantaniti din dinti.

5 februarie 2019 10:51

L. Dragnea e muncit de grija lipsei de vitamina D pentru copii. Nu spune L. Dragnea că ar trebui pur și simplu găsiți bani pentru copiii care au nevoie de acest tratament. Nu anunță că PSD va renunța barem la jumătate din cele 50 milioane euro electorale, pe care și le-a dat lui însuși, PSD-ului, cu pâinea și cuțitul bugetului în mână, ca să vină în ajutorul copiilor. Nu, L. Dragnea cere ca banii să fie luați de la serviciile secrete. Fără să spună clar și pe față că vrea să ardă serviciile la buzunar, deoarece ele sunt statul paralel care nu ascultă de el. CTP.

5 februarie 2019 9:45

psd-ist paduchios deranjat de etnia lui Iohannis As suge-o.

5 februarie 2019 6:57

gica ,contra Nu conteaza subiectul articolului, scursurile platite sau nu ,vad rosu in fata ochilor ca taurii in arena si incearca sa-l atinga pe presedinte.Boii sunt de fapt rude bune cu taurii E scuzabil !

5 februarie 2019 5:00

Emigrantul Hans esti liber sa paraseseti corabia, daca te-ai urcat in cea condusa de penali, agramati si incompetenti .....este trist, lipeste demnitatea.

4 februarie 2019 19:45

Hans, pentru conaționalul meu Fritz de la 4 februarie 2019 17:23 Eu înțeleg că suntem plătiți să facem campanie pentru Johannis, adică pentru NAZISTI, dar în fața EVIDENȚEI nu mai ai ce să spui. Așa că, a sosit timpul să părăsești și tu ”corabia”. Noi am părăsit-o de mult.

4 februarie 2019 19:02

Fritz Cel care scrie" În țara în care președintele țării încalcă .." vreau sa-ti spun ca; esti un idiot cu mintea cat gaina si din pacate tu nu stii.

4 februarie 2019 17:23

În țara în care președintele țării încalcă LEGE SUPREMĂ=CONSTITUȚIEA ȚĂRII ce așteptări să mai avem? Președintele țarii Klaus Werner Johannis a încălcat constituția României în nenumărate rânduri și nu-i s-a întâmplat nimic! Asta înseamnă, cel puțin empiric, că fiecare, dintre noi, putem încălca constituția și alte legi secundare și terțiare ale țării! Dar stai, ...nu este așa! Încălcare legilor țării este permis numai lui IOHANIS și multinaționalelor, apărate și păstorite de Johannis!

4 februarie 2019 14:19

Ion Se confirma vorba; ca la noi la nimeni !! Nimeni nu este vinovat, nimeni nu este raspunzator.

4 februarie 2019 14:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.