Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ioana Boureanu a trecut prin clipe de coșmar sâmbătă seara, într-un club din Capitală. Fata a fost bătută crunt de trei tinere, iar tatăl acesteia a găsit-o cu capul spart și răni pe tot corpul. Se pare că totul a pornit de la un conflict verbal.
Ioana venise să se spele pe mâini și a cerut voie să i se facă și ei loc. La un moment dat, una dintre agresoare i-a tras Ioanei o palmă, apoi toate s-au năpustit asupra fetei cu pumnii si cu picioarele. Ioana a mers la o farmacie din zona, și-a pansat ranile și s-a întors în club pentru a-și onora pâna la capăt invitația la majorat, asta după ce bodyguarzii au asigurat-o că agresoarele au părăsit deja clubul. Ioana Boureanu a dat nas în nas din nou cu agresoarele, atunci când trecea pe lângă bar. Fără a le adresa nici măcar un cuvânt, Ioana s-a trezit cu un pahar din sticla in cap. Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns, astfel, la Spitalul de Urgenta cu capul spart, medicii fiind nevoiți să-i radă o parte a parului de pe scalp pentru a o putea coase, potrivit național.ro. Contactat telefonic, Cristi Boureanu nu a dorit să comenteze incidentul, spunând doar că după ce Ioana își va scoate certificatul medico-legal, vor depune o plângere penală și Justiția să își spună cuvântul.

Integral pe LibertateaComentarii

Boschetarul Cine-i Ioana aceasta, zisa Boureanu?

4 februarie 2019 14:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.