Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În cei mai mult de 2 ani de când PSD e la putere, L. Dragnea nu a pronunțat niciodată acest cuvânt al limbii române: copii. Acum, străfulgerat de o iluminare cerească, L. Dragnea e muncit de grija lipsei de vitamina D pentru copii.

Nu spune L. Dragnea că ar trebui pur și simplu găsiți bani pentru copiii care au nevoie de acest tratament.

Nu anunță că PSD va renunța barem la jumătate din cele 50 milioane euro electorale, pe care și le-a dat lui însuși, PSD-ului, cu pâinea și cuțitul bugetului în mână, ca să vină în ajutorul copiilor.

Nu, L. Dragnea cere ca banii să fie luați de la serviciile secrete.

Fără să spună clar și pe față că vrea să ardă serviciile la buzunar, deoarece ele sunt statul paralel care nu ascultă de el.

Integral pe RepublicaComentarii

Lute Priviti fata tipica de tampit ca si tampeniile care ,in disperare de cauza le enumera, crezand ca va cumpara oameni saraci ,oameni cu copii bolnavi etc.Nu recunoaste ca el i-a adus in starea asta .Nu mai tine populismul ieftin repetentule ,te apropii usa parnaii!!Ai nenorocit tara ,partid ,oameni si ai promovat lepre ,matroane ,curve si idioti !!

4 februarie 2019 11:35

ariciul Datimi ma mie banii aia si a naibii sa fiu daca se cheltuie vreun 10 banuti fara sa vad ca se ridica o sarma in sus la vreo cladire,gradinita,pod,bloc de locuinte ori un cm de autostrada ori drum.Auzi la ei?firma de mobila,distribuie merele putrede la elevi cu 6 roni kg?Baaaa cum de nu se umplu puscariile cu ei?

4 februarie 2019 11:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.