Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ca să mă lămuresc dacă Liviu Dragnea este un mare luptător sau un farseur de politician, un panglicar și un difuzor de vorbe goale, am așteptat cu nerăbdare proiectul de buget al României pe anul 2019. El m-a ajutat să înțeleg un lucru rămas neclar pentru mulți dintre susținătorii și adversarii săi. Toți cei care au citit declarațiile teleormăneanului s-au întrebat, oare sunt adevărate sau sunt simple vorbe goale? Și au sperat. Ce ascund ele? Urmează o schimbare de atitudine a PSD față de SRI și de SPP? Dar față de DNA? În diverse împrejurări, Liviu Dragnea a făcut declarații care pe unii îi îngrozeau, iar pe alții îi umpleau de speranțe. Reproduc cîteva dintre ele. Puteam să selectez un volum de tipărit. Reproduc numai cîteva:

Integral pe CotidianulComentarii

Ursu da mai securistule Nistorescu tu esti unul dintre sustinatori infractorului Dragnea,,,

6 februarie 2019 20:31

Kuminecăturile Gemene Două fețe?! Inamicul Public nr 1 are o față și un kur. Eventual o monedă are două fețe deoarece practic arată la fel, dacă nu privești cu atenție ecce greu să observi că care ecce care. Probabil am putea spune că unii oameni poate să facă un fel de schimbare și să vorbească prin gaura arianusului. Putem observa la unii condiția ecce permanentă deoarece când se screme să vorbească se face de căcat. Dr Kuru se jură că controversatul defect ecce înnăscut și ecce normal. El susține că presupusul Făcător ecce o creație a fanaticilor care nu înțelege că care ecce treaba deoarece ei ecce ne-educacați fără diplome de Homo Superior cum laude.

4 februarie 2019 15:14

ALEXANDRU LAPUSNEANU PARTEA a I a : Domnilor, ce este greu de inteles? Gruparea de tip mafiot si criminal care a pus stapanarie pe justitia romaneasca nu are decat o singura cale : hartuirea, haituirea si tragerea de timp pana la viitoarele alegeri! Ei stiu prea bine ca, in aceasta legislature(chiar daca azi sau maine mai fura cate un parlamentar cu “ochi albastri”) nu pot face nimic, deoarece electoratul a stabilit altfel decat si-ar fi dorit ei, iar o noua lovitura de stat pentru a instala un nou "guvern al meu" nu mai tine! Miza este in primul rand impiedicarea adoptarii unor acte normative imperios necesare datorita demonstrarii nelegalitatilor si abuzurilor savasite si apoi a dorintei de erodare a actualei majoritati parlamentare dornica( declarativ macar) de stopare si indepartare a acestor abuzuri si nelegalitati! CCR a decis clar : 01. protocoalele sunt nelegale; 02. probele obtinute prin aplicarea acestora sunt nelegale; 03. completurilor de judecata au fost nelegal constituite!

4 februarie 2019 10:06

ALEXANDRU LAPUSNEANU PARTEA a II a : Aveti toate argumentele sa adoptati in regim de maxima urgenta : 01. OUG de scoatere in afara legii a protocoalelor si a probelor rezultate din aplicarea lor; 02. OUG cu privire la nelegalitatea completurilor de 5 judecatori; 03. Guvernul sa invoce la CCR nelegalitatea completurilor de 3 judecatori; 04. HG privind desectretizarea Hotararii CSAT care a permis incheierea protocoialelor; 05. OUG pentru amnistiei si gratierii pentru cauzele in care au functionat protocoalele nelegale. Din pacate cel mai mare dusman al guvernarii este ministrul justitiei! Acesta nu a facut nimic pentru stoparea si eliminarea gravelor abuzuri savarsite si constatate de CCR si de clasa politica responsabila! El, nu face decat sa arunce pe piata bombe care vizeaza nelegalitati savarsite, fara sa-si asume nicio responsabilitate a actelor normative care sa inlature aceste nelegalitati! Acesta este calul troian al guvernarii! Prin tot ceea ce (nu)face, face jocul gruparii de tip mafiot si criminal! Rolul sau este de a crea scandal

4 februarie 2019 10:05

ALEXANDRU LAPUSNEANU PARTEA a III a : Solutionarea acestor urgente va pune capat luptelor politice existente. Probaibil ca vor vocifera cateava zile insa, in baza evidentelor care vor rezulta in urma adoptarii actelor normative(clamate chiar si de ministrul de justitie vinovat), vor trebui sa inceteze si sa accepte existenta nelegalitatilor si gravelor abuzuri care au distrus familii, cariere si au epurat politic zeci si zeci de cetateni romani de rand nevinovati! Procedand altfel nu veti face decat sa le faceti jocurile murdare si in acest sens nu merita decat sa va transmitem : PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

4 februarie 2019 10:05

Dragnea fute-n cur PSD Ca să scape de pușcărie.

4 februarie 2019 9:53

Nu va fie frica, șobolanul Dragnea pica Dragnea își prostește suntinatorii. Da bani record statului paralel.

4 februarie 2019 8:49

Liviu Satan Dracnea, protejaturul statului paralel Kovesi l-a scapat de condamnare cu executare.

4 februarie 2019 8:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.