Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A sunat, din nou, goarna pentru adunarea PSD, la Comitetul Executiv Național. PSD iar are de rezolvat ceva. Ba de astupat o gură flămândă, ba de închis definitiv gura unui recalcitrant. Cam fiecare astfel de ședință s-a soldat cu o excludere. Sau cel puțin una, afirmă NAȚIONAL. De data aceasta în collimator au fost Gabrieala Firea și Robert Negoiță.

Lia Olguţa Vasilescu, propusă de PSD în funcţia de ministru al Dezvoltării, a declarat duminică seara, că sunt unii politicieni care se cer afară din Partidul Social Democrat, anunță JURNALUL NAȚIONAL. Potrivit ei, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD s-a propus schimbarea lui Robert Negoiţă din funcţia de preşedinte al Asociaţiei Primarilor de Municipii, ca urmare a declaraţiilor pe care le-a făcut cu privire la bugetul pe 2019. Propunerea nu a fost supusă la vot, dar a fost primită cu aplauze. „Este un joc politic”, susține ea.

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a fost foarte vocal în ceea ce priveşte sumele alocate administraţiilor locale în proiectul de buget pentru acest an, amintește ROMÂNIA LIBERĂ. Acesta a declarat, duminică, înainte de CEx că de la buget au fost tăiate sume enorme şi mare parte din primării nu pot suporta cheltuielile, subliniind că prin proiectul de buget pe 2019 nu este respectat programul de guvernare, de aceea vrea ca Liviu Dragnea să discute şi cu primarii sectoarelor.

De asemenea, primarul general Gabriela Firea a transmis, sâmbătă, o scrisoare bucureştenilor în care anunţă că prin proiectul de buget pe 2019, Primăriei i se taie 25% din buget, adică 180 de milioane euro, subliniind că este dovada că Liviu Dragnea îi urăşte pe cetăţeni. Firea a făcut un apel la Călin Popescu Tăriceanu să nu se lase minţit de planşele colorate cu care va veni Dragnea.

Săptămâna trecută, amintește EVENIMENTUL ZILEI, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, și-a reluat atacurile la Dragnea, ceea ce i-a determinat pe liderii social-democrați să aibă o reacție chiar înainte de începerea lucrărilor CEX. După CEX, care a durat destul de puțin, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a declarat că în ciuda strădaniilor Gabrielei Firea, nu va fi exclusă din PSD.

Aliatul Gabrielei Firea, primarul sectorului 3, Robert Negoiță, care aspiră la un loc pe lista pentru alegerile europarlamentare, a obținut o promisiune de la Liviu Dragnea, că va participa la o întâlnire cu Asociaţia Muncipiilor, unde Negoiță este președinte.

Firea chiar supralicitează și anunță că ar vrea să fie umbra lui Liviu Dragnea, constată COTIDIANUL. Primarul Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, că nu s-a gândit în această perioadă dacă va candida sau nu pentru prezidenţiale deoarece e prematur, însă a precizat că sunt momente când şi-ar dori să candideze împotriva lui Liviu Dragnea oriunde se va duce el. „Nu am apucat să mă gândesc (dacă va candida la prezidenţiale, n.r). Aşa cum ştiţi am fost în perioada sărbătorilor în spital, şi acum sunt sub tratament, (…) sunt nevoită să lupt pentru bucureşteni (…) şi să le spun adevărul, să nu se lase păcăliţi prin comunicate de presă. (…)

Credeţi-mă că-mi vine de multe ori să spun că m-aş duce să-l contracandidez pe domnul Dragnea oriunde se va duce el, dar oriunde. Numai să vadă că nu poată să meargă cu minciuna, cu manipularea şi cu răzbunarea până la capăt. (…) E prematur”, a declarat Gabriela Firea.

Aflată în mod evident la cuțite cu Liviu Dragnea, Firea a publicat pe Facebook o replică la declaraţiile liderului PSD de duminică seară, în care foloseşte un citat din clasicul literaturii ruse Feodor Dostoievski, anunță ADEVĂRUL. Dragnea a declarat că „oricine lucrează în administraţia locală să se concentreze pe promisiunile din campanie, nu să cheltuie banii pe prostii“, aluzie la edilul Capitalei. În replică, Gabriela Firea a publicat pe Facebook un „citat celebru“ din scriitorul rus Feodor Dostoievski, alături de un comentariu dedicat lui Dragnea: „Numai ticăloșilor le e ușor să mintă în orice situație“.


Comentarii

Ecce Kurrupt, gaozar dragnist, ventilator cu cacat platit de ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti si mie

5 februarie 2019 14:50

v, militant PSD in spatiul virtual ah, cat imi lace s-o iau in anus!

5 februarie 2019 14:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.