Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ducii de Sussex au vizitat un centru dedicat femeilor care au fost nevoite să se prostitueze pentru a-şi câştiga existenţa, iar Meghan Markle a surprins pe toată lumea cu un gest neplanificat.

Ducesa Meghan (37 de ani) şi soţul ei, Prinţul Harry (34 de ani), au vizitat vineri o fundaţie caritabilă din Bristol, care încearcă să le ajute pe prostituate să îşi schimbe viaţa. Cuplul regal a pregătit pachete cu alimente, iar Meghan Markle a surprins pe toată lumea cu un gest despre care a mărturisit că nu a fost planificat. Ducesa de Sussex a dorit să le transmită femeilor mesaje de încurajare şi a ales să o facă scriindu-le pe bananele incluse în pachetele cu donaţii, potrivit CNN.

Integral pe AdevărulComentarii

Kuminecăturile Gemene Așa m-a lovit o foame când am auzit povestea cu bananele, o foame din aia eminesciană de nu mai pot sta liniștit acasă, musai să ies și să caut ceva de-ale găurii... Noi tradițional nu le zicem banane aici în regiunea dintre dealurile lui Cristian Homobuci. Am auzit că vine pe la noi Papa de la Roma, ce fain ar fi dacă ne-ar scrie o înkurajare și nouă pe o preskură proaspătă, suntem niște fomiști înrăiți buni de legat și numa nu ne putem potoli.

2 februarie 2019 21:04

Ecce Kurrupt Și eu vreau o banană cu autograf regal. Când înbuci din bananierul primordial înainte de a ști cum te cheamă, cum am fost nevoită eu să fac la o vârstă atât de fragedă, crești mare și îți alegi un nume care îți place și de care Făcătorul să fie mândru. Îmi doresc o banană regală cu dedicație specială pe numele meu: "Konchita Wurst, You Are Loved". Am fost iubită foarte mult, sper să fie o banană sănătoasă pe care să încapă confortabil textul. Mulțumesc anticipat, thanks und danke schoen!

2 februarie 2019 17:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.