Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pelicula preferată a criticului de film Irina Margareta Nistor este „Casablanca”, povestea regizată în anul 1942 de Michael Curtiz, care o are ca protagonistă pe Ingrid Bergman. Însă, în ceea ce o privește, realitatea a fost mai intensă decât filmul.

„Am trăit o poveste de iubire mai frumoasă ca în Casablanca, mai intensă, mai frumoasă și nu am avut drama lui Ingrid Bergman, nu am avut de ales între doi”, a povestit Irina Margareta Nistor în emisiunea „În fața ta”, de la Digi24.

A durat 7 ani. „S-a terminat pentru că el nu mai este de 26 de ani și tot număr zilele din ianuarie anul ăsta, zilele în plus pe care le trăiesc față de vârsta lui și este ciudat”, a mărturisit ea.

Nu s-au căsătorit niciodată. „Poate că nu ar mai fi fost atât de frumos, misterul întotdeauna face ca o asemenea relație să dureze mult mai mult”, a continuat Irina Margareta Nistor. Relația „secretă” cu un bărbat căsătorit și mai în vârstă a fost păstrată cu discreție și chiar și astăzi Irina Margareta Nistor spune că „totul va rămâne între noi”, nu va apărea nimic nici într-un viitor film, nici într-o carte de memorii.

Integral pe RepublicaComentarii

Facanitoru`profesional Treaba....ta !

3 februarie 2019 11:25

v D-na Nistor va apreciam pt prestatia dvs (nu si pt voce), dar acuma vad conform declaratiilor dvs ca in trecut ati fost doar o curva. Asta este perceptia generala pt o femeie care se "combina" cu un barbat casatorit.

3 februarie 2019 0:04

UNFORGIVEN Și ce ne interesează pe noi, asta e o stire de interes național ? Orice om, indiferent de treapta socială sau intelectuală are o poveste personală intimă, altminteri devine exhibiționist. PS : Cred că doamna se refera la epoca post Suchianu !

2 februarie 2019 13:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.