Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Biblioteca Judeţeană Mureş a atribuit, vineri, numărul de inventar 1.000.000 volumului "Variaţiuni pe o temă dată", semnat de poeta Ana Blandiana, în timpul unei acţiuni de înregistrare a cărţilor achiziţionate la sfârşitul anului 2018 de către instituţie.

"La Biblioteca Judeţeană Mureş s-a înregistrat astăzi, pe 1 februarie 2019, volumul cu numărul de inventar 1.000.000. Iată că anul 2019 a început cu semne bune pentru Biblioteca Judeţeană Mureş, ale cărei colecţii au atins 1 milion de unităţi de inventar. Faptul că volumul semnat de poeta Ana Blandiana este cartea cu numărul 1.000.000 este rodul unei frumoase întâmplări onorante. Cartea va ajunge în curând la sala de lectură a bibliotecii şi va fi pusă la dispoziţia cititorilor. Nu a fost nimic regizat, a fost o întâmplare. Astăzi m-au sunat colegele mele de la inventar şi m-au anunţat că au atribuit numărul de inventar 1.000.000. Această carte face parte dintr-o achiziţie a BEJ Mureş de la finele anului trecut", a declarat, pentru AGERPRES, directoarea bibliotecii, Monica Avram.

Integral pe Agerpres