Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se dau două cazuri de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, care, luate împreună, acoperă binişor problematica pe care Laura Codruţa Kovesi a ridicat-o la Strasbourg: circumstanţele propriei sale revocări de la şefia DNA. Se cere: să se estimeze, pe o scară de la 1 la 10, cam ce şanse de cîştig are doamna Kovesi la CEDO.

1. Zalli vs. Albania. În mai 2001, când lucra ca procuror la Parchetul General din Tirana, Selami Zalli a primit de la şeful său o veste proastă: procurorul general l-a anunţat că-l transferă la un Parchet din provincie, cu o leafă înjumătăţită. Contestaţia sa a fost respinsă de consiliul de conducere al Parchetului General, aşa că preşedintele Albaniei a emis decretul de transfer.

Integral pe AdevărulComentarii

Are toate șansele la SPP-iștii cu sculă babană! La experiența pe care o are, ar putea reuși să intre și în anul întâi la Drept.

31 ianuarie 2019 17:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.