Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În sfârşit, Tudose a prins aripi şi a zburat din PSD. De ce spune că a plecat (abia acum), nu mai interesează pe nimeni, de vreme ce ştia, şi el, ca toţi ceilalţi, în ce fel se mişcă democraţia în partid. Ideea e că plecarea lui, târzie şi intempestivă, arată că undeva, ceva se-ntâmplă.

Pe lângă plecarea lui Tudose - aşa e, către ProRomânia, era aproape de la sine înţeles - se mai aşteaptă semnarea adeziunilor de către Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu, ca un exemplu, aproape colectiv, că Victor Ponta se grăbeşte în vederea închiderii listelor pentru europarlamentare. Rămâne de văzut dacă pasul lui Tudose va fi un pas în doi, în trei - în sensul că dacă va mai convinge ceva aleşi brăileni să-l însoţească - sau va fi un pas parol, pur şi simplu, dat pe persoană fizică, partidului care l-a consacrat.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.