Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prestaţiile premierului şi ale miniştrilor săi la primele contacte cu instituţiile de la Bruxelles, după preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, au arătat fără dubiu că această preşedinţie va rămâne de neuitat. Dar spectacolul de la Bruxelles este menit să acopere asaltul PSD asupra instituţiilor pe care încă nu le controlează, ţinta fiind înlăturarea lui Mugur Isărescu şi preluarea BNR ca filială de partid.
Toţi cei care s-au perindat pe la diversele comisii unde erau obligaţi să meargă au lăsat în urma lor o ceaţă groasă, uimire şi confuzie. Din toată avalanşa de vorbe nu a ieşit nicio idee, nicio propoziţie cu noimă. Iar cea mai fierbinte dorinţă a celor care au asistat şocaţi la spectacol nu poate fi alta, decât să treacă repede cele şase luni în care sunt nevoiţi să aibă de a face cu stimabilii de la Bucureşti.

Integral pe AdevărulComentarii

Aria calomniei cântată pe 7 voci de un ratat milog! Norocul său că ziarul antiromânesc ADEVĂRUL îl furajează pentru zelul său antinațional. Cretinul de Ion M Ioniță îi umple de cacao pe miniștri pesedei pentru prestația lor „antieuropeană” de la Bruxelles. Păi de ce s-or fî încăpățânat englezii să forțeze Brexit-ul? Pencă sunt antieuropeni? Or fi cumva atlanți rămași de pe Atlantida?! Vor fi devenit britanicii minoritari în măreața lor insulă? Păi, nu. S-au supărat că pescadoarele „cormoranilor” olandezi pescuiau neîngrădit în apele teritoriale britanice! Iar cretinul Ion M Ioniță, ouat de mă-sa direct în Piața Centrală din Bruxelles, le dă cu toporul în cap pesedeilor pencă se gândesc să păstreze și pentru români ceva din gazele din Marea Neagră, sau să mai salveze ce s-o putea din resursele încă existente de la Roșia Montana, în valoare (încă) de 6850 de miliarde de euro!!! Englejii nu vor să-și împartă peștișorii cu olandezii, dar Ion M. Ioniță bate „doba” și se cucurighează: - Lume, lume, veniți și luați aur și wolfram de la noi, europenii lu pește”. Bancheri internaționali, ia ROBOR-ul, neamule”! În schimb, îl fute grija ca pe europenii de la Bruxelles câti peștișori mănâncă cormoranii din Românica! În marea sa înțelepciune, Mao Tze-dun a delanșat o acțiune de exterminare a vrăbiilor din China, deoarece dijmuiau recoltele. Anul următor foametea chinezilor a devenit halucinantă, deoarece vrăbiile erau dușmanii naturali ai dăunătorilor culturilor agricole. Cam aceeași legătură este și între cormorani și BNR!

30 ianuarie 2019 10:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.