Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prestaţiile premierului şi ale miniştrilor săi la primele contacte cu instituţiile de la Bruxelles, după preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, au arătat fără dubiu că această preşedinţie va rămâne de neuitat. Dar spectacolul de la Bruxelles este menit să acopere asaltul PSD asupra instituţiilor pe care încă nu le controlează, ţinta fiind înlăturarea lui Mugur Isărescu şi preluarea BNR ca filială de partid.
Toţi cei care s-au perindat pe la diversele comisii unde erau obligaţi să meargă au lăsat în urma lor o ceaţă groasă, uimire şi confuzie. Din toată avalanşa de vorbe nu a ieşit nicio idee, nicio propoziţie cu noimă. Iar cea mai fierbinte dorinţă a celor care au asistat şocaţi la spectacol nu poate fi alta, decât să treacă repede cele şase luni în care sunt nevoiţi să aibă de a face cu stimabilii de la Bucureşti.

Integral pe Adevărul