Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mare veste mare! Mihai Tudose a demisionat din PSD. Omul a scris pe Facebook (sunt curios dacă știe să opereze mai bine un site și dacă poate să compună, de unul singur, un text similar celui postat pe Facebook). Ce zice Tudose către popor?

”Acum 27 de ani, am intrat în politică din dorința de a face bine pentru Brăila și pentru România. 27 de ani am fost membru PSD și nu am precupețit nici un efort pentru a face bine oamenilor, pentru a onora încrederea celor care m-au votat”.

Bun! Să luăm pe rînd marile servicii făcute de Mihai Tudose brăilenilor. Cîte fabrici s-au deschis și cîte s-au închis în fermecătorul oraș de pe Dunăre de cînd lungul, și chinuitul în exprimare, Mihai Tudose a intrat în politică? Cu ce a schimbat în bine viața oamenilor din Brăila cîtă vreme, cu fiecare an, brăilenii trăiesc mai modest? Ca parlamentar, Mihai Tudose a fost la fel de șters precum a fost ca premier. În puținele luni în care a moțăit pe scaunul de prim-ministru, putea să încerce și el ceva din ce și-a propus pentru brăileni și pentru țară? Ați reținut ceva? Nici măcar niște fum! Doar înjurături și bancuri pe seama politicianului cu fața ca o cămașă șifonată.

Integral pe Cotidianul