Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cine este Dreapta cea dreaptă? Dumnezeu mai știe! La noi, Dreapta are doar consistența unei tabere care se opune chinuit PSD-ului, strigînd ”ciuma roșie”, ”comuniști împuțiți”, ”securiștilor!” etc. Putem socoti dreapta și tabăra cea mai spurcată și mai tare în clonț din ultimii ani. Un pesedist sau un postac pătimaș mă acuza ieri, într-un comentariu postat pe site, că prin articolul precedent intitulat ”PSD și SRI, pe-o mînă cu Necuratul” aș fi trecut de partea Dreptei! Ce zici, frate!? E ușor să scrii fără să gîndești! E plin netul de oameni care postează ce le vine la gură, iar nu ce cîntăresc cu gîndul. Taxezi pentru ceva o gașcă? Să crăpi că ești de-a celorlalți!? Zici ceva de aceștia? Nu te spală toate apele care se scurg de la topirea zăpezilor! Canalele de scurgere să te înghită și duhoarea lor să-ți parfumeze somnul!

E un fel de a zice, hai să ne aflăm în treabă!

Mulți nu suportă decît articolele și autorii care se suprapun cu părerile lor. Ca să le probez că postează la comandă sau din picior, le reamintesc faptul că în Cotidianul le-am luat-o tuturor înainte cînd am anunțat despre sondajul privitor la profilul viitorului președinte al României, analizat la SRI și prezentat de Vasile Dâncu, profesor la Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul”. Și din care profil a răsărit, ca din spuma mării, portretul lui Klaus Werner Iohannis. Și de atunci, de la înțelegerea Băsescu-SRI și cu acordul lui Iohannis, a început retragerea lui Crin Antonescu și ascensiunea ursuzului primar de Sibiu.

Integral pe Cotidianul