Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezent în Parlamentul European pentru a prezenta priorităţile României pentru preşedinţia Consiliului UE, ministrul Muncii, Marius Budăi, a încurcat foile şi a ajuns să vorbească fără nicio noimă, după cum arată imaginile video postate de liberalul Dan Vîlceanu pe Facebook.

„Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniştri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat şi a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul. Budăi ar fi trebuit să prezinte priorităţile în cele 6 luni în care ţara noastră deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înţeles ce a citit“, a scris deputatul PNL Dan Vîlceanu pe Facebook. „Acest ministru este cel care a semnat îngheţarea pensiilor prin ordonanţa 114/2018 şi apoi spunea ca are temeri că opoziţia va îngheţa pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îşi face campanie cu minciuni şi manipulări.Românii au avut temerea ca ne va face de ras când va merge la Bruxelles şi s-a adeverit“, a continuat liberalul.

Integral pe AdevărulComentarii

Kuminecaturile Gemene, alias Ecce Kurrupt, alias Paulus Gaoz Rupt Tocmai am fost sodomizat cu finaluzare orala. Am supt--cu moț din propriul mmeu cact. Acum sunt pregatit sa postez din nou pt PSD.

25 ianuarie 2019 7:22

postacii PSD sunt sodomizati pentru a fi dezinhibati Li se taie genitalele cum li se taie cainilor coada ca sa fie rai. Dragnea are enuci la palat care posteaza pt el. Asa e sigur ca nu se dau la Irina, ca nu comploteaza impotriva lui.

24 ianuarie 2019 23:38

ADEVARUL- PRECIZARE: Sa stiti ca EURO-pushlamalele efectiv n-au (mai) nimic de fuckut decât sa se tavaleasca pe jos de râs, ba la Brexit, ba prin Paris, la demonstratiile Vestelor Galbene, unde izbucnesc în hohote când mai baga jandarmii pe câte unu' în coma si/sau îi scot ochii cu gloante de cauciuc (EXACT ca în Africa de Sud pe vremea apartheid-ului, n.red.) ba când mai scoate Salvinii câte o perla si mai ales când apar membrii ai Guvernului României - e un hai acolo, de umbla penalu' ala de Juncker în 4 labe (triste, n.red.) pe sub masa! Cu respect, "redactia"-poollii

24 ianuarie 2019 22:41

Elira P$D are 3 lucruri in comun: homosexualitatea, masoneria si hotia Antonie Iorgovan, senator PSD, parintele constitutiei

24 ianuarie 2019 22:30

gaozar bolşevic depistat 13:58

24 ianuarie 2019 15:00

Interesant! Ziarul antiromânesc cretin și soroșist... se scobește zilnic în găoz ca să arate cum se scobește PSD-ALDE în nas pe la Bruxelles. Îl mai citează și pe deputatul labagiu și lăbăral Dan Vâlceanu, specializat în devierea oricărei discuții de la subiect atunci când aceasta aduce atingere imaginii marelui tolomac din fruntea cirezii lăbărale și o freacă în public ca să distragă agtenția. Este gagiul de o așa rigoare logică și morală încât se f... în draci #rezistacii pe unde apucă, dar rămân stărpi precum idolul lor cu lopata ceremonială la piept, dar cu scula bleagă în pantalonii prusaci.

24 ianuarie 2019 13:58

Ion Topescu avea o vorba, " in tara zmei afara pigmei " vorba care, se potriveste foarte bine politicienilor care reprezinta Romania.

24 ianuarie 2019 13:58

Ecce Kurrupt Domnul ministru evident avea pe verso niște notițe despre prioritatea pe care nu a îndrăznit să o mai citească în momentul în care a ajuns la foaia respectivă... Probabil în timpul discursului a observat posterul cu Konchita Wurst de pe peretele din fața sălii de ședință și a hotărât să citească altă dată despre subiectul cu bărbați și femei... Dacă lăbăralul eurovizionar ar fi fost ministru, evident el ar fi făcut o prezentare de toți komisarii ar fi aplaudat din buci ca la al 17 lea congres al dicktatorului mult iubit altfel... repetentul însă ecce doar pupincurist pe platforma Fesebuci.

24 ianuarie 2019 13:46

Gicu Ce pretentii trebuie sa avem, cand chiar sefa lui, Premierul Vasilica Viorica, se face de ras non-stop? Ministrii marioneta!

24 ianuarie 2019 13:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.