Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost prezent, miercuri, în Comisia pentru pescuit a Parlamentului European, unde a prezentat strategia României în domeniul pescuitului pentru perioada în care deține președinția Consiliului UE. Oficialul român a făcut mai multe declarații de-a dreptul halucinante.
"Daea le-a spus membrilor Comisiei că România vrea „o președinție orientată spre cetățeni” și a vorbit despre „cei patru piloni pe care se sprijină acest mandat – Europa convergenței, Europa Siguranței, Europa actor global și Europa valorile comune”. Ministrul Agriculturii a mai spus că prioritățile în domeniul pescuitului „sunt influențate de contextul actual și de apropierea alegerilor europarlamentare”.
Citeşte întreaga ştire: Declarații halucinante făcute de Petre Daea în Parlamentul European: "Cormoranii în România fac baie în piscine"

Integral pe LibertateaComentarii

Marius Ivanescu Ora vesela cu "partidul" lu' Dacian-Romanian Urinian Technocratzian Pizdosh: "De pildă, Iulia Iordache (cofondator/vicepreședinte PLUS și soția lui Adrian Iordache, secretar general PLUS) este fiica lui Bugaru Constantin, fost ofițer de Securitate din Drobeta Turnu Severin. Acesta, care din câte știu are certificat de colaborator-agent al Securității de la CNSAS"...

24 ianuarie 2019 23:06

Marius Ivanescu Un influent europarlamentar german, care amenința România, prins (în postura de ciorditor-manglitor) cum lua bani de la vizitatorii PE - ia de citeste la adresa: https://www.activenews.ro/externe/Un-influent-europarlamentar-german-care-ameninta-Romania-cu-activarea-articolului-7-prins-cum-lua-bani-de-la-vizitatorii-Parlamentului-European-154333

24 ianuarie 2019 22:56

Marius Ivanescu vând acadele în forma de EURO-poolla, cu "nucleu' dur" fuckut din martzipan!

24 ianuarie 2019 22:45

Florin Florescu De cand te vanturi pe site-ul asta inca nu stii ca aici sunt doar insert-uri de articole, urmarea fiind pe site-urile publicatiilor-sursa? In cazul asta, asa cum scrie in partea din stanga-jos a textului, articolul e "Integral pe Libertatea". Nu mai arunca laturi in stanga si in dreapta, cand de fapt prostul de serviciu esti chiar tu.

24 ianuarie 2019 22:03

Cum o fi asta? Bou-i bou și nu înțelege, sau e vacă și se face că nu înțelege! A nu se înțelege că vocabula BOU se referă la domnul Daea, care ecce o bijuterie de ministru al agricultură! BOU ecce orice bou care nu înțelege, sau se face a nu înțelege că exemplul cu cormoranii care fac bae în piscină este o metaforă ce exprimă, ca orice metaforă, o realitate în manieră simbolică și artisticească. Adică domnul Daea dacă zice că „vara trecută a fost într-o marți”, trebuie să fii mare bou să înțelegi că lucrurile au stat chiar așa, ci nu că fu o vară răcoroasă și scurtă! La fel și cu cormoranii, ideea ecce că avem o biodiversitate încă bogată și că păsările cu pricina s-au obișnuit cu oamenii și nu se sfiesc să profite de orice luciu de apă. Am văzut niște imagini, cred că din Tailanda, în care niște maimuțele mititele se zbenguiau printre turiști, le cereau mâncare, li se așezau pe umeri și altele asemenea. Ba un mai maimuțoi și o maimuțică au tras și un futai rapid în capul unui tânăr, spre marele amuzament al asistenței! Vă dați seama ce-ar fi fost pe capul domnului Daea dacă scena asta ar fi avut loc în Românica, iar ministrul român al protecției maimuțelor ar fi povestit așa ceva la Bruxelles!!! Ce mai mugete, ce mai răgete ar fi slobozit presa soroșisto-securistă de la noi!

24 ianuarie 2019 14:31

ariciul Ce e halucinant ma ?Ce nu e adevarat?Ca ursii de cand e plin muntele de peturi,vin la sifon in oras?Ca mistretii vin dupa ghinde si jir ,la copacii de pe magistrale si bulevarde?Ca fazanii au umplut satele mai impadurite si ca ...in sfarsit am vazut vulpi in libertate ,unele calcate de catre masini,altele vii umbland noaptea la vanatoatre,si ...o caprioara in lanul de grau ,ca nu mai vazusem de cand eram copil?Si ce ?asta e rau?

24 ianuarie 2019 10:26

Kuminecăturile Gemene Domnul ministru știe el ce știe dar i se împulică limba în gură de la atâtea cuminecături. Ca cormoranii nu ecce nici un pește, orice pescar știe că care ecce treaba. Ei ecce peștii care i-a sărit în barcă și lui Sfântu Petru când fomiștii era disperați și era furtună... Sau poate fi un accident vascular cerebral, și de alea se mai întâmplă...

24 ianuarie 2019 10:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.