Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă în România autoritățile spun că încă nu sunt îndeplinite condițiile pentru declararea epidemiei de gripă, în Ungaria măsura a fost luată din această săptămână. În țara vecină, numărul cazurilor a explodat, iar în spitale au fost interzise vizitele pe anumite secții. Deși vaccinul antigripal nu lipsește, medicii spun că îi conving cu greu pe locuitorii țării vecine să se imunizeze.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, epidemie de gripă este declarată când există 1500 de îmbolnăviri la 100.000 de locuitori. Ungaria a îndeplinit acest criteriu zilele trecute, iar autoritățile au luat măsuri de prevenire a extinderii virusului. Chiar și în localitățile unde nu au fost înregistrate cazuri accesul a fost interzis în anumite secții din spitale.

Integral pe Digi24Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Ești sănătos numai cît timp țin EU mâinile pe tine. CR.EA.T.OR. CR-Christ, EA-Elijah, T-Tishbite, OR-Romania. Christ and Elijah Tishbite from Romania.

24 ianuarie 2019 21:23

ariciul Fiindca corpul are posibilitatea de a se apara de virusi naturali,dar de aia contrafacuti ,la care numai unii au antidotul ca sa face si ei on ban,nu mai poate si moare oaminii.Si apoi chiar vaccinandu-te cine iti garanteaza ca vei scapa de cucoana cea nasoala?La noi nu e vaccin?Nu este vaccinuri?Cand functiona institutul Cantacuzino,Erau di tati ma,si polidine si vaccinuri,si Antitetanice si impotriva veninurilor ,si antirabice.Acu nu mai aveti?Sa va hie de bine ca cei mari nu au nevoie dar voi care aveti v-ati lins pe p..a precum Grivei pe cosor sub masa,care la un moment dat se intreba;oare eu dau m..e ori ...iau m..e?

24 ianuarie 2019 10:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.