Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

“Priorităţile României nu vor putea fi atinse în timpul preşedinţiei noastre la Consiliul UE deoarece miniştrii PSD-ALDE se gândesc doar la a-i convinge pe liderii de la Bruxelles că este în regulă să legalizeze corupţia şi să le şteargă cazierele condamnaţilor VIP, precum Dragnea sau Vâlcov”, atrage atenţia liderul PNL, Bogdan Huţucă.


“Preşedinţia românească a început cum nu se poate mai prost, cu premierul şi miniştrii de Interne şi de Justiţie audiaţi în Parlamentul European şi traşi de urechi pentru încălcarea regulilor statului de drept. Încă o dată, miniştrii PSD-ALDE au fost acuzaţi la Bruxelles pentru fapte care nu au nicio legătură cu valorile şi principiile Uniunii Europene: intervenţia brutală a jandarmilor împotriva manifestanţilor paşnici, schimbarea codurilor penale în interesul infractorilor şi OUG pentru eliberarea din puşcării a deţinuţilor VIP”, arată liderul liberal.

Integral pe Adevărul