Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PMP Eugen Tomac a criticat declaraţiile premierului Viorica Dăncilă de la Bruxelles, spunând că aceasta a gafat când a afirmat că „descurajarea Alianţei rămâne o prioritate” şi în acest fel se poate „lăuda” că devine şi un pericol public pentru România.

„Viorica Dăncilă a afirmat astăzi, la declaraţii de presă cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, că „descurajarea Alianţei... rămâne o prioritate”. Nu îi este suficient că se face de râs în România. După ce că suntem percepuţi drept „corupţii Europei”, acum riscăm, din cauza prim-ministrului agramat, să fim descrişi şi drept ţara cu cel mai mic IQ. Problema cea mai mare a Vioricăi Dăncilă nu este capacitatea de a comite astfel de gafe, ci lipsa temerii de penibil. Nu are simţul ridicolului şi a ajuns să fie un pericol public pentru România pe plan global”, a scris Eugen Tomac, miercuri pe Facebook.

Integral pe Mediafax