Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PMP Eugen Tomac a criticat declaraţiile premierului Viorica Dăncilă de la Bruxelles, spunând că aceasta a gafat când a afirmat că „descurajarea Alianţei rămâne o prioritate” şi în acest fel se poate „lăuda” că devine şi un pericol public pentru România.

„Viorica Dăncilă a afirmat astăzi, la declaraţii de presă cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, că „descurajarea Alianţei... rămâne o prioritate”. Nu îi este suficient că se face de râs în România. După ce că suntem percepuţi drept „corupţii Europei”, acum riscăm, din cauza prim-ministrului agramat, să fim descrişi şi drept ţara cu cel mai mic IQ. Problema cea mai mare a Vioricăi Dăncilă nu este capacitatea de a comite astfel de gafe, ci lipsa temerii de penibil. Nu are simţul ridicolului şi a ajuns să fie un pericol public pentru România pe plan global”, a scris Eugen Tomac, miercuri pe Facebook.

Integral pe MediafaxComentarii

Pute Tolomac ,nu tu esti cel mai in masura sa crirtici chiar si pe Dancila ,ce nu l-ai lins suficient pe Base,ce ai putut invata de la un golan sadea??

24 ianuarie 2019 18:38

Je Rusnacul asta Evgheni crede că ne păcălește daca acum isi zice Eugen. O nulitate lingusitoare adusă de tatarul alalalt abject, care ne dau lectii noua românilor.

24 ianuarie 2019 11:01

ALTII Tolomac rumegator cu buze groase si fata de tampit, impreuna cu Basescu si sleahta pdl-hoata, sunt realele pericole publice pt Romania. Unde sunt, bai, rumegatorule Tolomac, taierile de venituri operate de seful tau neneorocit, le-ati transferat in conturi straine, sub lozinca "criza". Degeaba mugesti si te baligi in grajd, tolomacule, voturi zero vei primi....

24 ianuarie 2019 6:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.