Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir susține că a fost arestat, în dosarul DNA, pentru influențarea unui șef ANAF, cu toate că acesta nu era încă numit în funcție.

“Am avut un nou termen azi la Curtea de apel în dosarul DNA. Pe lângă martori care aruncă în aer mizeriile procurorilor, mai este un element relevant: Nu mai vorbim de dosarele DNA, ci de dosarele X. Am fost acuzat și arestat pe un denunț în care scrie, negru pe alb, că aș fi primit bani în perioada decembrie 2012-ianuarie 2013 pentru a-mi folosi influența în mod direct la Șeful ANAF, fiind menționat în clar Gelu Diaconu. DNA a susținut în gura mare același lucru. Surpriză, Gelu Diaconu a fost numit șef ANAF de abia în aprilie 2013. It’s about chronology, stupid!
Eu pe procurorii ăștia inteligenți care îi pun pe oameni să facă denunțuri paranormale nu i-aș angaja nici la măturat străzile”, a scris Daniel Dragomir pe portalul România 3.0.

Integral pe România LiberăComentarii

Laura Pizdutza Sugioshi Ba io ma foot în printu' lor de potai de la DNA, ca io acuma vreau sa ma fuck procuror "european"! Cu respect, LPS

23 ianuarie 2019 23:30

MOS ION ROATA PARTEA a I a : Domnule DRAGOMIR, nu va imbatati cu apa rece! Cunosc un caz concret(la urmatoarea actiune pe care o sa o desfasurati la Bv o sa aveti detaliile) in care 9(noua) cetateni romani de rand au fost condamnati(este adevarat cu suspendare, deoarece 3 dintre au fost lipsiti de libertate pe vremea zanganitului de catuse si nu aveau cum sa justifice aceste retineri! La ei, i se spune "in compensare"!) pentru ca au savarsit fapte incepand cu anul 2009! De prisos sa spunem ca faptele imputate legal nu se puteau intampla decat in anul 2004, deoarece exista o prevedere legala imperativa in acest sens(6 luni de la intrarea in vigoare a legii. iar legea a intrat in vigoare in ... iulie 2004)! Cu toate solicitarile de a fi aduse PROBELE CERTE in fata instantei de judecata, aflate in arhiva unei institutii guvernamentale, pentru a se demonstra cu siguranta si certitudine nemernicia sustinerilor, toate instantele au respins cererea!

23 ianuarie 2019 21:40

MOS ION ROATA PARTEA a II a : Mai mult decat atat, toti cei 127 de martori ai acuzarii au declarat si sustinut adevarul care este total contrar sustinerii acuzarii! Instanta(ICCJ, infaptuitorul justitiei in Romania) nici mai mult nici mai putin afirma : este adevarat ca toti martorii infirma acuzatiile, insa ... noi stim ca este cu totul altfel!!! Va aduceti aminte de ... telepatia??? Mana lunga a ... urmasului Lulutei, cel care a aprobat rechizitoriul ... este prezenta! Asa ca, inca o data : nu va imbatati cu apa rece! Protocoalele si "parteneriatul" dintre instante si NKVD - ul romanesc(alias DNA) functioneaza din plin in continuare! Deciziile CCR sunt facultative pentru instantele de judecata! Numai CEDO mai face dreptate cetatenilor romani de rand haituiti si hartuiti de gruparea de tip mafiot care a pus stapanire pe justitia romaneasca si care, impune epurarea politica la comanda! PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

23 ianuarie 2019 21:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.